Prima consultatie

Home / Prima consultatie

O consultatite la medicul dentist, de ce si ce implica?

Stiati ca o problema stomatologica netratata atrage multe alte afectiuni la care nici nu v-ati fi gandit? O simpla infectie netratata poate duce la probleme mult mai grave. O consultatie periodica la medicul dentist va poate scuti nu doar de probleme ale danturii ci si de infectii extinse.

Nu asteptati ultimul moment pentru a merge la medicul dentist. Nu lasati ca afectiunile dentare sa se agraveze.

In cadrul GM Clinic Clinica Stomatologica Timisoara veti beneficia de o primire calda si va veti bucura de consultatii si tratamente profesionale. Utilizam aparatura de ultima generatie si tehnici moderne, iar echipa noastra de profesionisti este mereu la curent cu noutatile in domeniu care pot usura stabilirea tratamentului precum si desfasurarea lui.

Colegele noastre de la receptie va vor intampina pline de bunavointa si impreuna cu dumneavoastra vor stabili o prima programare la unul dintre specialistii nostri. Ele va pot oferi mereu informatii despre clinica noastra precum si despre profesionistii nostri.

Inca de la prima dumneavoastra vizita vom incerca sa construim o legatura intre dumneavoastra si dentistul dumneavoastra. Acesta va incepe sa va construiasca impreuna cu dumneavoastra fisa de pacient si sa construiasca un parcurs de tratament impreuna cu dumneavoastra.

In cadrul clinicii noastre puteti beneficia de asemenea de investigatii complete (radiografii digitale) care pot stabili un diagnostic cat mai precis. Acestea vor completa fisa dumneavoastra de pacient si vor ajuta la stabilirea unui plan de tratament insotit de o estimare in timp.

La GM Clinic se stabileste impreuna cu fiecare pacient cel mai bun plan de tratament pentru tratamentul fiecarei afectiuni

Va ganditi sa faceti un implant dentar?

In cazul in care se va alege operatia de implant dentar, va vom pune la dispozitie intreaga gama de servicii de implantologie necesare acestei operatii.

Stim ca de obicei pacientii sunt opriti de preturile practicate si ca de obicei pretul este cel care impiedica alegerea unei clinici de prestigiu. Noi va spunem ca pretul nu ar trebui sa influenteze un tratament de calitate. Determinant ar trebui sa fie factorul sanatate si zambetul dumneavoastra stralucitor.

Credem in servicii nealterate de preturi si va putem asigura ca vom analiza doar impreuna planul dumneavoastra de tratament si pe baza analizei acestuia, impreuna cu specialistii nostri, vom stabili procesul tratamentului si pretul acestuia. Vom discuta impreuna cu dumneavoastra ceea ce doriti sa imbunatatiti la dantura si va vom pune la curent cu toate procedurile noastra de cosmetica dentara sau implant dentar.

Studiile de specialitate stabilesc ca este recomandabila o vizita la stomatolog la fiecare 6 luni. Dumneavoastra cand ati fost ultima data la o clinica stomatologica? GM Clinic Clinica Stomatologica Timisoara va asteapta sa va faceti o programare chiar acum!