Chirurgie Orala Timisoara

Chirurgie Orală Timișoara

Punem accent pe furnizarea de servicii de chirurgie orală de înaltă calitate pentru a rezolva o gamă variată de probleme dentare și orale. Echipa noastră de chirurgi orali cu experiență vă stă la dispoziție pentru a vă oferi soluții eficiente și sigure, astfel încât să vă puteți bucura de o sănătate orală optimă și un zâmbet estetic.

La GMclinic, suntem dedicați să vă ajutăm să vă mențineți sănătatea orală și să vă recâștigați estetica zâmbetului prin servicii de chirurgie orală de înaltă calitate.

Ce includ serviciile de chirurgie orală?

  1. Extracții dentare: Realizăm extracții dentare sigure și eficiente pentru a îndepărta dinții afectați de carii, afecțiuni ale gingiilor sau fracturi. Ne străduim să vă oferim o experiență confortabilă și minim invazivă.

  2. Extracții de molari de minte: Dacă aveți dinți de înțelepciune care provoacă disconfort sau complicații, echipa noastră de chirurgi orali vă poate ajuta să vă eliberați de aceste probleme.

  3. Implanturi dentare: Oferim servicii complete de implantologie orală pentru înlocuirea dinților lipsă. Implanturile dentare sunt soluții permanente și durabile pentru restaurarea funcționalității și esteticii zâmbetului.

  4. Chirurgie de sinus: Pentru pacienții care necesită implanturi dentare în zona maxilarului superior, efectuăm proceduri de ridicare a sinusului pentru a crea spațiu suficient pentru implanturi.

  5. Chirurgie de remodelare gingivală: Realizăm intervenții chirurgicale pentru a corecta aspectul gingiilor și pentru a îmbunătăți estetica zâmbetului.

  6. Tratamentul chisturilor și leziunilor bucale: Echipa noastră de chirurgi orali diagnostichează și tratează chisturile și leziunile orale într-un mod eficient și sigur.

  7. Chirurgia pre-protezică: Pentru pacienții care necesită pregătirea orală înainte de proteze dentare, efectuăm proceduri chirurgicale pentru a asigura un suport stabil și confortabil pentru proteze.

  8. Anestezie și gestionarea durerii: Ne angajăm să vă oferim o experiență confortabilă în timpul procedurilor chirurgicale, utilizând tehnici avansate de anestezie și gestionare a durerii.

 Programați-vă la o consultație pentru chirurgie orală astăzi și aveți încredere că veți primi o îngrijire profesională și atentă din partea experților noștri.

Programează

o consultație

Pentru a face o programare,  vă rugăm să completați formularul din dreapta pentru a fi contactat în cel mai scurt timp!

Testimoniale

Foarte mulțumită de prestația doctorilor de acolo, buni profesioniști, și de condițiile impecabile de lucru.

Ana Gruescu

Dr. Balanescu Ovidiu cel mai bun si profesionist doctor pe care l-am intalnit vreodata. Mi-a tratat toți dinții și după 2 ani sunt perfecti. Mulțumesc din nou!

Andrei Vas

De la prima vizită la Dr Alexandru Fit m-am simțit în siguranță. L-aș descrie în câteva cuvinte : pregătire la nivel maxim, în temă cu tehnologia ( o exercită, nu este doar informat), pasiune pentru ceea ce face, corectitudine, bună dispoziție și experiență.

Mădălina Bruca

Doctors Achievements

Behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts the word.