Implant dentar Timisoara

Implant dentar Timișoara - Implantologie

Vă oferim servicii de implantologie dentară de cea mai înaltă calitate. Cu o echipă de experți în domeniul stomatologiei, suntem dedicați să vă ajutăm să vă recâștigați zâmbetul și să vă redobândiți funcționalitatea dentară.

Implanturile dentare sunt o soluție inovatoare și durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă. Acestea constau în inserarea unor rădăcini artificiale din titan în osul maxilarului sau mandibulei, care vor servi ca suport solid pentru coroanele dentare sau protezele, asigurând un zâmbet frumos și o funcționalitate optimă.

Tarife

Prețuri implanturi dentareLEI
Implant dentar2500- 4000
Sinus lift intern500-1000
Sinus lift extern3000-5000
Adiție osoasă1500-3000
Capă vindecare250- 500
Bont protetic500 - 1000
Suprastructuri implantologice de diverse tipuri750 - 1500

De ce să alegeți implanturile dentare GM Clinic?

  1. Experiență și competență: Echipa noastră de medici stomatologi din Timișoara are o vastă experiență în implantologie dentară și urmează cele mai recente tehnici și standarde internaționale de calitate.

  2. Personalizare: Fiecare pacient este unic, iar planurile noastre de tratament sunt personalizate în funcție de nevoile și dorințele individuale ale fiecărui pacient.

  3. Materiale de înaltă calitate: Folosim implanturi dentare de cea mai bună calitate, fabricate din titan medical, pentru a asigura durabilitate și biocompatibilitate maximă.

  4. Confort și siguranță: Folosim cele mai moderne tehnologii și echipamente pentru a vă asigura un tratament confortabil și sigur, minimizând disconfortul și timpul de recuperare.

  5. Abordare holistică: Ne concentrăm nu doar pe aspectul medical, ci și pe bunăstarea generală a pacienților noștri, oferind sfaturi și îndrumări pentru menținerea sănătății orale pe termen lung.

  6. Prețuri competitive: Oferim servicii de înaltă calitate la prețuri competitive, pentru a face tratamentul cu implanturi dentare accesibil tuturor.

Încredințați-ne îngrijirea orală și veți beneficia de experiența noastră bogată în implantologie dentară. Suntem aici pentru a vă ajuta să zâmbiți din nou cu încredere și să vă bucurați de funcționalitatea completă a dinților dumneavoastră. Pentru mai multe informații și programări, vă invităm să ne contactați astăzi.

Programează

o consultație

Pentru a face o programare,  vă rugăm să completați formularul din dreapta pentru a fi contactat în cel mai scurt timp!

Testimoniale

Foarte mulțumită de prestația doctorilor de acolo, buni profesioniști, și de condițiile impecabile de lucru.

Ana Gruescu

Dr. Balanescu Ovidiu cel mai bun si profesionist doctor pe care l-am intalnit vreodata. Mi-a tratat toți dinții și după 2 ani sunt perfecti. Mulțumesc din nou!

Andrei Vas

De la prima vizită la Dr Alexandru Fit m-am simțit în siguranță. L-aș descrie în câteva cuvinte : pregătire la nivel maxim, în temă cu tehnologia ( o exercită, nu este doar informat), pasiune pentru ceea ce face, corectitudine, bună dispoziție și experiență.

Mădălina Bruca

Doctors Achievements

Behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts the word.