Pedodontie Timisoara

Pedodonție Timișoara

Suntem profund dedicați să oferim copiilor noștri cele mai bune servicii de stomatologie pediatrică, pentru a le asigura un start bun în viață și pentru a dezvolta obiceiuri dentare sănătoase de la o vârstă fragedă.

Înțelegem că experiența copiilor la dentist poate avea un impact semnificativ asupra percepției lor despre îngrijirea orală și suntem aici pentru a face fiecare vizită la stomatolog o experiență pozitivă și educativă.

Credem că o bună sănătate orală începe din copilărie, iar misiunea noastră este să îi ajutăm pe cei mici să aibă zâmbete sănătoase și frumoase pe termen lung

Ce includ serviciile de pedodonție?

  1. Atmosferă prietenoasă: Clinica noastră este concepută special pentru a fi prietenoasă pentru copii, cu decoruri viu colorate și personal calificat în interacțiunea cu cei mici. Scopul nostru este să îi facem pe copii să se simtă confortabil și să se bucure de vizita lor la dentist.

  2. Examinări preventive: Realizăm examinări dentare regulate pentru a depista problemele dentare în stadii incipiente și pentru a preveni apariția acestora. Este mai ușor să prevenim decât să tratăm, iar acest lucru este deosebit de important în stomatologia pediatrică.

  3. Igiena orală și educație: O parte esențială a serviciilor noastre este educarea copiilor despre igiena orală corectă și încurajarea obiceiurilor bune de periaj dentar și utilizare a aței dentare. Vrem să le învățăm pe micuți să își îngrijească dinții și să înțeleagă importanța acestui aspect.

  4. Tratamente preventive: Pentru prevenirea cariilor, aplicăm lacuri de fluorizare și sigilăm dinții molari pentru a-i proteja împotriva acumulării de plăci bacteriene și cariilor.

  5. Tratamente conservatoare: Dacă este necesar, oferim servicii de tratare a cariilor, precum obturații și tratamente endodontice, cu grijă și atenție pentru confortul copiilor.

  6. Abordare individuală: Înțelegem că fiecare copil este unic, cu nevoi și temeri diferite. Prin urmare, abordăm fiecare pacient în mod individual, punând accent pe comunicare și răbdare pentru a câștiga încrederea micuților noștri pacienți.

Programați-vă copilul la o consultație de stomatologie pediatrică astăzi și oferiți-i celor mici o experiență pozitivă și educativă la dentist. Cu specialiști dedicați și o abordare prietenoasă, suntem aici pentru a îngriji de zâmbetele lor cu dragoste și atenție.

Programează

o consultație

Pentru a face o programare,  vă rugăm să completați formularul din dreapta pentru a fi contactat în cel mai scurt timp!

Testimoniale

Foarte mulțumită de prestația doctorilor de acolo, buni profesioniști, și de condițiile impecabile de lucru.

Ana Gruescu

Dr. Balanescu Ovidiu cel mai bun si profesionist doctor pe care l-am intalnit vreodata. Mi-a tratat toți dinții și după 2 ani sunt perfecti. Mulțumesc din nou!

Andrei Vas

De la prima vizită la Dr Alexandru Fit m-am simțit în siguranță. L-aș descrie în câteva cuvinte : pregătire la nivel maxim, în temă cu tehnologia ( o exercită, nu este doar informat), pasiune pentru ceea ce face, corectitudine, bună dispoziție și experiență.

Mădălina Bruca

Doctors Achievements

Behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts the word.